Vægttab Nu

Du vil ikke finde det nemt at tabe sig. Hvis du har spist usundt meste af dit liv og opholder sig på sofaen, er det ikke kommer til at være let at ændre livsvaner.

Vægttab nu: En Tyndere Du

Du vil ikke finde det nemt at tabe sig. Hvis du har spist usundt meste af dit liv og opholder sig på sofaen, er det ikke kommer til at være let at ændre livsvaner. Du kan bruge oplysningerne i artiklen nedenfor for at lære at tage små skridt i retning af at ændre dit liv og din fremtid.

Mælk er en dieter bedste ven. Mens sødmælk har unødvendige mængder af fedt, 1% og skummetmælk, er en smart drink valg og nogen forsøger at tabe bør drikke mindst otte ounces per dag. Den billigste kilde til protein, du kan finde, mælk indeholder også D-vitamin og er naturligt lavt på sukker.

Må ikke holde junk fødevarer og andre ting, du undgå i dit hus. Når du ikke købe disse boller eller cupcakes, behøver du ikke at modstå deres fristelse, hver gang du ser dem. En bedre mulighed er at bringe sunde, nærende snacks og fødevarer, der kan spises på farten. For eksempel kan du oprette nogle lækre friske grøntsager og læg dem på en bakke i køleskabet.

Behandle dig selv kan faktisk være en vigtig del af enhver vægttab kost. Realiseringen faste regler om mad, såsom at fortælle dig selv, at du aldrig vil spise chokoladekage nogensinde igen, kan faktisk gøre dig tanker om mad. Dette fører til stress og overspisning, som begge kan ødelægge dit vægttab plan. Prøv at give dig selv en lille godbid hver dag, eller en lidt større en i slutningen af ​​ugen for at gøre dine mål.

Du har brug for en masse tålmodighed med succes tabe sig. Crash kostvaner er berygtet for at være elendige, specielt fordi de afskrækker folk. Desuden aktiverer crash kost fedt tilbageholdelse ved at narre kroppen til sult-tilstand. Sund vægttab bør altid ske gradvist. Du vil føle sig bedre, og du vil nyde langsigtede sundhedsmæssige fordele.

Juice: der ikke kan lide det? Det er den sukkerholdige, lækker sød del af frugten. Folk interesseret i at tabe sig, kan dog ønsker at skære ud saften. Selv afledt fra naturlige frugter fleste saft har ingen fiber og lidt at tilbyde ernæringsmæssigt i vejen for vitaminer, med undtagelse af de høje niveauer af C-vitamin findes i appelsinsaft. Tomat og V-8 saft billetpris noget bedre, og er meget lavt kalorieindhold til at starte, men begge er fyldt med salt. Så hvis du ønsker at tabe sig, enten springe din morgen saft til fordel for morgen te eller kaffe, eller vælge en af ​​de reducerede kalorieindhold “sunde valg” safter nu på markedet. Du vil stadig få det søde-syrlig smag uden alle de kalorier.

Når du arbejder ud, kan det være nyttigt at gøre styrketræning sammen med aerob træning som at løbe. Styrketræning med vægte eller modstand kan give dig mere energi til at forbrænde flere kalorier i løbet af hvert træningspas. Også, vil du føle dig mere energisk i dit daglige liv, og hjælpe med at tabe sig hurtigere.

Ved hjælp af disse tips vil hjælpe dig vedtage ændringer. Vægttabet er ikke umuligt. Du kan få mere kontrol over det ved at nærme det realistisk, så du vil bo med det på lang sigt.

Følg disse links for at lære mere:

Send to Kindle
Back to Top