Hurtigt Vægttab – Proteinpulver

Et hurtigt smertefrit vægttab er et stort ønske blandt mange. Måden man anskuer et vægttab på, er dog meget vigtig for succesraten.

Rating: 4.5 (out of 5)

Hurtigt vægttab – ProteinPulver

Et hurtigt smertefrit vægttab er et stort ønske blandt mange. Måden man anskuer et vægttab på, er dog meget vigtig for succesraten. Hvis man ser vægttabet som en hurtig ”kur”, er det underforstået noget der varer i et bestemt stykke tid og derefter er overstået. Dette er et dårligt perspektiv, fordi kroppen til hver en tid søger mod en ligevægt, afstemt af ejerens vaner. Når man har tabt sig 20 kg og vender tilbage til sine gamle vaner, så kommer kroppen efter et stykke tid til at se ud som de vaner dikterer. Derudover får ”kur” anskuelsen også ofte folk til at gøre alle de forkerte ting, som at fokusere på vægten, frem for fedtprocent og taber sig for hurtigt, samtidigt med at de spiser ensidigt.

Det er vigtigt at man indser, at kroppen hele tiden søger mod denne ligevægt og hvis man ønsker den skal se ud på en bestemt måde, handler det om at finde en livsstil der fører til at den ser sådan ud, frem for at yoyo’e op og ned hele tiden.

Frem for at forsøge sig med et hurtigt vægttab øges chancerne for et permanent tab af fedt v.h.a. en livsstilsændring.

Læs evt. om 3+2 diæten her. Den har været anvendt af tusindvis af vores kunder og vi har fået utroligt megen positiv feedback på den.

Andre spørgsmål:

  • Kostplan til vægttab – gratis kostplan til vægttab?
  • Vægttab på maven?
  • Effektive slankemidler?
  • Kreatin
  • Bodylab Energizer (koffeintabletter)
Send to Kindle
Back to Top