Sund Frokost

Madlavning kan betyde mange ting for forskellige mennesker. For nogle madlavning er en videnskab, med køkkenet fungerer som et laboratorium for forskellige velsmagende eksperimenter.

Sund frokost: Hurtigt og Brugbare Råd

Madlavning kan betyde mange ting for forskellige mennesker. For nogle madlavning er en videnskab, med køkkenet fungerer som et laboratorium for forskellige velsmagende eksperimenter. Nogle tænker på madlavning som en afstressende, hjælp tid i køkkenet som en måde at slappe af. Andre tænker på madlavning som svært, svært ved at selv at koge vand. Men du tænker på madlavning, bør de gode råd i denne artikel hjælpe dig være den bedst mulige kok.

Husk, at jo mindre elementet, jo højere bagetemperatur. Små cookies vil bage på et højere temp end en fuld kage ville. Sørg for at dobbelttjekke din opskrift til at finde ud af den nøjagtige temperatur det skal være. Du ønsker ikke at forberede sig kun en perfekt emne for at få det brænde eller være under kogte.

Tilføj en lille knivspids havsalt til din malet kaffe umiddelbart før brygning. Dette vil tilføje en stor punch af smag til hver kop. Denne proces fungerer godt i enten en traditionel kaffemaskine eller en fransk presse. Du må ikke tilføje salt før brygning tid selv, eller din kaffe smag vil blive kompromitteret.

Når du krydderier salat, tilsættes en lille dosis af olivenolie ud over naturlige havsalt. Dette vil bidrage til at give din salat en sprød appel, selv efter du tilføjer forbindingen. Holde din salat som sprød som muligt vil skabe en følelse af friskhed efter forbrug.

Du ønsker at lave mad sundere måltider, og et sted at overveje med hensyn til at ændre dine menuer er i saucer og dressinger. Rig cremet dressinger og saucer tendens til at være yderst usundt. Du behøver ikke at fjerne disse måltid-græsklippere helt; simpelthen lære at lave lettere, sundere alternativer. Sundere saucer og dressinger kan gå langt i retning af at gøre hele din kost sundere.

Soak træspyd før tilberedning med dem. De har brug for at sidde i vand i cirka en halv time, før de anvendes. På denne måde behøver du ikke brænde dem, når du er madlavning med dem. Hold fødevarer fra at falde ud af dine spyd ved hjælp af to parallelle spyd i stedet for en enkelt.

Hold dressing til en salat ud til siden, når du har gæster over for et måltid. Mængden af ​​dressing, som folk bruger på deres salat vil variere, så du bør give dem mulighed for at tilføje deres egen dressing. Giv dem et valg af salatdressinger.

Må ikke holde dine krydderier over ovnen. De har brug for at være placeret i et køligt, mørkt område; hvis de bliver udsat for enten varme forhold eller en lyskilde, vil de ikke smager så godt, og din madlavning vil lide som følge heraf. Tænk hjælp af en af ​​skabene i nærheden af ​​din køleskab som lagerplads.

Afslutningsvis madlavning har forskellige betydninger for alle. Nogle tænker på det er videnskabeligt, nogle tror på det terapeutisk, og nogle tænke på det som en byrde. Med madlavning tips findes i denne artikel, kan nogen være en god kok, uanset hvad deres opfattelse af madlavning er.

Følg disse links for at lære mere:

Send to Kindle
Back to Top