Sund Aftensmad

Madlavning dine egne måltider har mange fordele. Du kan imponere en dato, spare penge, spise sundere, og har et måltid, der er finjusteret til dine unikke smag.

Madlavning Tips til en Sund Aftensmad

Madlavning dine egne måltider har mange fordele. Du kan imponere en dato, spare penge, spise sundere, og har et måltid, der er finjusteret til dine unikke smag. De fleste mennesker vil gerne vide, hvordan man laver mad, men føler, at det er noget, du enten kender eller ikke ved, hvordan man gør. Denne artikel vil give råd, der viser, at nogen, med en lille smule indsats, kan blive en begyndelse hjem kok.

Brug en kraftig, zip-lock plasticpose til at adskille pan dyppelse. Efter stegning af kød, hæld pan dyppelse i en zip-lock pose. Lad fedt stige til toppen. Snip forsigtigt en af ​​de nederste hjørner på posen, og hæld den fedtfri bouillon. Fedtet vil forblive i plastikposen, og du vil have en velsmagende bouillon som en base for sovs eller en sauce.

Hvis du nogensinde har sat spørgsmålstegn ved friskhed af æg, du har købt, og du ved ikke, om de æg i dit køleskab er stadig brugbare eller ej, kan du bryde dem enkeltvis i en kop for at se, om de er gode eller ej. Hvis du har brug for at teste flere æg, læg dem i en gryde med koldt, saltet vand. Brug dem flydende på toppen og smide dem, der synker til bunden af ​​gryden.

Lær nogle ordentlige kniv-arbejdsteknikker til at gøre din tid i køkkenet sikrere, mere produktive og mere fornøjelig. Skæremetoderne ikke blot bidrage til at sikre sikkerheden i køkkenet, men fødevarer skære korrekt og ensartet ser bedre (hvilket selvfølgelig gør det smager bedre!) Og kokke mere jævnt. Stop afskære hånden og brændende halvdelen af ​​pommes frites med skæremetoderne færdigheder!

Før du begynder at lave mad eller bage sørg for at have alle ingredienserne samlet. Dette vil spare dig tid og undgå madlavning uheld. Du får et bedre produkt i sidste ende.

Grundlæggende krydderier af den mad du forberede går langt med at bevise dine færdigheder i køkkenet. Vær ikke bange for at smage din mad, mens du arbejder og justere krydderier i overensstemmelse hermed. Typisk nogle af de dyreste udskæringer af kød, samt mange mange sorter af fisk og skaldyr, er temmelig kedelig uden nogen hjælp. Dine gæster vil sætte pris på en godt krydret fad, at de ikke behøver at ryste salt på indtil deres arme går følelsesløs eller vride peberkværn i en time for at gøre spiselig.

Hvis du vil lave kager, bør du forsøge at maksimere nøjagtigheden af ​​dine mål, da det er en meget eksakt videnskab. Ved at tilføje et gram for meget eller for mindre, vil du sætte smagen af ​​din wienerbrød i fare. Altid forsøge at være præcis, når du bager.

Et hjemmelavet måltid vil hjælpe med at holde din pung stor, din mave lille, og din familie glad. Selvom vi ikke alle kan have evnen til at være verdens næste store kok, kan de råd, du har læst sørge for at du alligevel madlavning måltider, der sætter et stort smil på ansigterne af dig og din familie.

Følg disse links for at lære mere:

Send to Kindle
Back to Top