Indtjening Ansvarsfraskrivelse

Erstatning Offentliggørelse

Når det kommer til at købe produkter eller tjenester, når du bruger internettet, anbefales det, at du altid skal foretage dine egne undersøgelser. Dette omfatter at købe produkter eller tjenester, der sælges fra denne hjemmeside, og alle andre hjemmesider.

Materiale Tilslutning

Medmindre vi har angivet, bør du altid gå ud fra, at når produkter eller tjenesteydelser er henvist til, er de lavet, fordi der eksisterer en væsentlig forbindelse mellem boardadministrator og udbyderne af de produkter og tjenester, der vises. Det skal bemærkes, at dette ikke altid er tilfældet.

God tro Anbefalinger

Ejerne af dette websted, vil altid anbefale produkter og tjenester baseret dels på en god tro om, at levering af sådanne produkter eller tjenester vil hjælpe den person at få dem. Ejeren har god tro, fordi ejeren har enten forsøgt de produkter eller tjenester inden du gør eventuelle anbefalinger, eller ejerne har forsket de produkter eller tjenester baseret på leverandørens historie. De anbefalinger, som ejeren om de produkter eller tjenester er ærlige meninger baseret på fakta er kendt af ejeren på det tidspunkt en vare eller tjenesteydelse er nævnt på hjemmesiden.

Udtalelser

Ejeren har foretaget alle mulige at kontrollere de testimonials, der vises på dette websted trin. De behandles som gennemsnitlige bruger forventninger baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på det tidspunkt, for at offentliggøre dem. De er ikke overdrivelser af brugernes resultater, som vi ikke underholde i nogen form. Forespørgsler er blevet gjort for at bekræfte deres ægthed på alle tidspunkter. Hvis et krav lyder usandt så ejerne betragte det som sådan og ikke offentliggøre dette på webstedet.

Hvor uddrag er vist fra andre korrekturlæsere, forum indlæg og ellers brugerkommentarer, disse er på ingen måde udtryk for nogen form for verificerbare resultater. Alle besøgende er stærkt advares at foretage deres egen due diligence inden du gør et køb, der vises på denne hjemmeside.

For at beskytte dig, bør kravene være ubegrundede, er alle disse produkter er forsynet med en 100% penge tilbage garanti, som en velrenommeret tredjepart, som alle kontrolleres som ægte og sikker at bruge. Som et resultat af dette, er levering af tjenesteydelser eller produkter desuden støttet af 100% pengene tilbage garanti for fuldstændig ro i sindet.

Vores mål er at være 100% ærlig på alle tidspunkter. Hvis du til gengæld finde noget, der vises på dette websted, som du ikke er enig med, så kontakt os med det samme, og vi vil undersøge sagen. Vi forbeholder os ret til at trække visningen af ​​et produkt eller en tjeneste, der ikke når vores meget høje grad af tilfredshed uden forudgående varsel. Enhver ærlighed og integritet er vigtigt for os på alle tidspunkter.

Potentiel Bias og Due Diligence

Ejernes mening om et produkt eller en tjeneste kan være delvist dannes delvist på det faktum, at ejeren er tilbøjelige til at modtage kompensation for den vare eller tjenesteydelse. Karakteren af ​​forholdet er tilstrækkeligt til at etablere en væsentlig sammenhæng mellem ejeren og udbyderen. Der vil være tilfælde, hvor ejeren ikke vil modtage kompensation vedrørende de produkter eller tjenester på denne hjemmeside. Du bør antage, at ejeren har en væsentlig relation med produktet eller tjenesteydere, fordi ejeren har modtaget eller kan forventes at modtage noget af pengeværdi fra leverandøren. Du bør altid udføre din egen due diligence, før du køber en vare eller tjenesteydelse er nævnt på denne hjemmeside.

Erstatning

Den form for kompensation kan variere, fra at modtage betaling for en vare eller tjenesteydelse, eller modtager komplementære produkter eller tjenesteydelser. Ejeren er derfor tilbøjelige til at modtage økonomisk erstatning, når du foretager et køb for et produkt eller en tjeneste, efter at klikke på affiliate link vises.

Spørgsmål om eventuelle køb

Ejere Formålet er at skabe de bedste produkter og tjenester til rådighed for dig. Hvis du har spørgsmål til sådanne køb, så kontakt os med det samme, og vi vil gøre, hvad vi kan for at besvare dem eller berigtige eventuelle problemer, du måtte have.

Send to Kindle
Back to Top